CEZ Vânzare îți oferă multiple modalități de plată a facturilor de gaze naturale!

0
127

CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică și gaze naturale din sud-vestul României, se dedică satisfacerii nevoilor clienților săi și, din acest motiv, oferă servicii moderne, accesibile și eficiente.

Printre acestea se numără și modalitățile variate de plată a facturilor de gaze naturale și energie electrică, astfel încât clienții să poată alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor.

 

Indiferent că preferi să plătești prin intermediul aplicației tale de internet banking, debit direct sau prin intermediul băncii, CEZ Vânzare îți pune la dispoziție toate opțiunile necesare pentru a-ți face experiența de plată cât mai ușoară. 

Cu siguranță vei găsi o modalitate care să se potrivească stilului tău de viață și preferințelor tale de plată. 

Alege tu cum vrei sa plătești factura! Doar cu CEZ Vânzare!

Cele mai citite articole

CEZ Vânzare furnizează clienților săi mai multe modalități de plată, astfel încât aceștia să poată alege cea mai potrivită variantă. Printre modalitățile disponibile se numără:

  • Aplicația My Cez – clienții CEZ Vânzare beneficiază de o soluție la îndemână pentru plata facturilor de energie electrică.
  • Internet/mobile banking – Utilizează aplicația ta de internet banking de pe calculator sau dispozitivul mobil și selectează furnizorul CEZ Vânzare. Plătești online simplu și rapid! Partenerii CEZ Vânzare pentru Internet și mobile banking sunt: BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Pay Point.
  • Debit direct – este serviciul prin care se efectuează plata automată a facturii la data scadentă, direct din contul tău bancar. Ceea ce este important este să deții suma necesară în cont, la data scadenței facturii.
  • Transfer bancar – Plătești din cont bancar sau direct la ghișeul băncii. Dacă alegi plata la ghișeu este necesar să completezi un Ordin de plată, care trebuie să conțină codul tău de client (primele 8 caractere numerice ale codului de bare) înscris pe Factura CEZ Vânzare/Avizul de plată;
  • Automate de plată – Plătește direct la automatele de plată ale băncii. Scanează codul de bare înscris pe factura CEZ Vânzare/Avizul de plată și plătești în numerar sau utilizând cardul bancar.

CEZ Vânzare pune pe primul loc nevoile clienților!

Pentru CEZ Vânzare, satisfacția clienților reprezintă un aspect deosebit de important, de aceea se preocupă constant de experiența pe care o oferă acestora. 

În acest sens, CEZ Vânzare oferă multiple servicii adaptate nevoilor lor actuale. De la modalități flexibile de plată, E-factura, până la transmiterea indexului autocitit și asistență tehnică specializată, CEZ Vânzare urmărește îndeplinirea cerințelor clienților, într-un mod prompt și profesionist.

De asemenea, clienții CEZ Vânzare au acces la o serie de informații actualizate pe https://www.cezinfo.ro despre teme de interes precum: eficiență energetică, soluții de energie verde, plafonare preț gaze naturale și energie electrică și alte aspecte relevante pentru experiența lor cu furnizorul.

Furnizorul CEZ Vânzare este mereu deschis la feedback și sugestii din partea clienților, în vederea îmbunătățirii continue a serviciilor oferite. În acest sens, furnizorul a pus la dispoziția clienților CEZ Vânzare un formular pentru transmiterea sugestiilor și sesizărilor.

Cele mai citite articole