5 strategii pentru a genera trafic web

0
1155

5 strategii pentru a genera trafic web

Generarea traficului web a devenit una dintre cele mai importante strategii pentru multe companii. In zilele noastre, o pagina web nu are nevoie doar de prezenta pe internet pentru a atrage un volum bun de vizite. 

O pagina web nu atrage in sine un volum bun de vizite decat daca realizam strategii axate pe cresterea traficului web. Este inutil sa avem cel mai frumos site din lume daca atunci nu facem nimic pentru a-l face cunoscut.

Daca nu stiti cum sa obtineti trafic web, specialistii de la https://mogu.ro/ ne arata cele mai bune strategii pentru a genera trafic web de calitate cu potential de conversie.

Ce este traficul web?

Traficul web este numarul de utilizatori care viziteaza o pagina web. Aceasta implica activitati precum vizualizarea unei singure pagini, vizualizarea si navigarea pe site sau efectuarea unei anumite actiuni. Cu cat site-ul dvs. primeste mai mult trafic, cu atat aveti mai multe oportunitati pentru ca utilizatorii sa va devina clienti. Cu toate acestea, acest trafic poate sa nu fie bine vizat. Cu alte cuvinte, chiar daca numarul de persoane care va viziteaza site-ul web creste, nu inseamna ca toti sunt potentiali clienti dispusi sa va cumpere produsele.

Exista cateva instrumente de analiza care indica:

 • – Numarul de afisari ale paginii: indica de cate ori cineva viziteaza un site web.
 • – Numarul de vizualizari unice de pagina: indica cate persoane au vizitat un site web, o data sau de mai multe ori.

Prin urmare, daca decideti sa lucrati cu traficul de pe site-ul dvs. web, veti avea sanse mai mari sa va puteti implementa strategiile de marketing digital si sa va atingeti obiectivele.

Cele mai citite articole

Cum se genereaza trafic web?

Exista mai multe moduri de a genera vizite pe un site web. In continuare, vom vorbi in mod specific despre 5 strategii care va pot ajuta sa generati trafic:

 1. Optimizati site-ul si cresteti calitatea

Optimizarea este una dintre cele mai eficiente moduri de a obtine vizite pe site-ul dvs. Asta inseamna:

 • – Gasiti cuvinte cheie care va reprezinta nisa pentru a baza continutul site-ului si blogului dvs. in functie de acestea. – – Aceste cuvinte trebuie sa aiba un volum de cautari mai mic de 10.000 de cautari lunare.
 • – Eliminati legaturile intrerupte, atat interne, cat si externe.
 • – Suprimati redirectionarile, astfel incat Google sa nu piarda timpul cu crawlere.
 • – Imbunatatiti viteza de incarcare, minimizand si comprimand fisiere CSS, HTML, imagini etc.
 1. Creati continut nou si exclusiv

Crearea de continut nou si exclusiv va permite, de asemenea, sa atrageti mult trafic pe site-ul dvs. Pentru a realiza acest lucru, continutul invechit trebuie eliminat de pe site si inlocuit cu sectiuni noi pentru a mentine continutul relevant.

 1. Construiti linkuri

Backlink-urile, sau link-urile de intrare, sunt foarte importante pentru strategia de SEO a paginii tale, deoarece de pe un alt site web te pot redirectiona catre al tau. Prin urmare, cu cat pot fi generate mai multe link-uri negre, cu atat site-ul dvs. va fi mai bine pozitionat.

 1. Analizati concurenta

Analizarea principalelor surse de trafic ale concurentei te ajuta sa intelegi ce canale ar trebui sa prioritizezi in planul tau de marketing. De exemplu, vei putea descoperi daca sa-ti prioritizezi strategiile in Google Ads si Seo, sa creezi reclame Facebook sau chiar un blog in cadrul nisei.

 1. Utilizati marketingul prin e-mail

Email marketing sau emailing incearca sa trimita un mesaj pentru a dobandi noi clienti. Acest lucru poate fi realizat, de exemplu, prin crearea unui buletin informativ de calitate, cu continut care sa raspunda asteptarilor urmaritorilor tai. In acest fel, vor dori sa se bucure de aceasta exclusivitate de a accesa continut inaintea oricui, etc. si se vor abona la comunitatea ta de urmaritori. Si asta, in acelasi timp, va genera incredere fata de serviciul sau produsul dvs.

Cele mai citite articole