Vitrine pentru prăjituri frumoase și profituri generoase!

0
2372

Unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere peste tot pe mapamond este sectorul alimentar. Evoluția acestei zone de activitate este constantă și, din ce în ce mai mult, se găsesc diferite moduri creative de a găti și a oferi mâncare clienților, în scopul declarat de a-i fideliza.

Dintre toate ariile alimentației publice, zona de cofetărie atrage un public numeros de toate vârstele.

Cel mai bun mijloc de publicitate vizuală dintr-o cofetărie: vitrina de prăjituri!

Orice s-ar spune, chiar dacă oamenii obișnuiți nu intră prea des să mănânce într-un restaurant, nu refuză niciodată să treacă pragul unei cofetării. Iar una dintre modalitățile cele mai ușoare de a prezenta produsele de cofetărie și de a atrage atenția publicului este fără îndoială prin cel mai la îndemână echipament de stocare și afișaj: vitrina frigorifică pentru prăjituri și alte deserturi dulci sau sărate. 

Utilizarea vitrinei frigorifice pentru prăjituri este un mijloc de a-ți face reclamă nemijlocită, de a atrage atenția consumatorilor gratis, fără alte surse de publicitate, arătându-le într-un mod clar, explicit, ceea ce se oferă în unitatea de cofetărie respectivă. Fotografiile cu vitrina de prăjituri se pot posta și pe site-ul unității respective sau pe rețelele sociale.

Cu un design elegant și sofisticat, vesel sau neutru, după caz, acest tip de vitrină frigorifică are un finisaj detaliat, în conformitate cu tendințele pieței, ceea ce face să se poată implementa creativ inovațiile ultime în materie de cofetărie.

Un produs bun, fie el și o prăjitură, nu are succes fără a fi foarte vizibil, de aceea vitrina frigorifică pentru dulciuri este prin definiție realizată având în vedere acest obiectiv primordial. Acela de a aduce calitatea și aroma pe care o are produsul la lumină, astfel încât publicul care frecventează cofetăria respectivă să fie conștient de calitatea produselor comercializate acolo și excelența pe care acel loc le-o oferă.

Vitrinele pentru dulciuri sunt realizate din cele mai bune materiale constructive de pe piață, pentru a garanta cea mai bună performanță și durabilitate, care le conferă eleganță și delicatețe.

În acest fel, o vitrină frigorifică pentru dulciuri care este realizată din oțel inoxidabil superior, un material extrem de rezistent, are capacitatea de a rezista la temperaturi diverse și la o exploatare intensivă.

În acest sens, vitrina frigorifică automatizată pentru dulciuri vine cu un termometru digital care servește la menținerea temperaturii ideale a mediului intern, în care vor fi depozitate dulciurile, deoarece temperatura este factorul esențial pentru menținerea integrității produselor stocate în interior.

Cele mai citite articole

În rezumat, într-o vitrină prăjituri:

– există posibilitatea de conservare excelentă la temperatura potrivită a produselor depozitate în interior, pe rafturi;

– modelele de vitrină rece pentru deserturi pot să fie folosite în mai multe locuri, nu doar în interiorul unităților de cofetărie, precum ar fi: brutării, chioșcuri, baruri, patiserii, cafenele, ceainării și restaurante;

– în compartimentul interior de depozitare al vitrinei reci există o temperatură atent reglată, așa când produsele de cofetărie etalate să fie păstrate până la momentul comercializării în cele mai bune condiții posibile.

Alege din noianul de vitrine reci de cofetărie pe cea mai potrivită pentru afacerea ta

Există diferite opțiuni de modele de vitrine frigorifice pentru prăjituri și alte deserturi. Pentru a o alege cea mai bună dintre ele, trebuie să se analizeze cu atenție mai întâi locația în care va fi instalată și, de asemenea, numărul de produse de cofetărie care vor fi stocate în interiorul lor.

Printre tipurile de vitrine frigorifice disponibile pentru prăjituri și alte dulciuri se numără cele cu rafturi (fixe sau reglabile) și vitrinele fără rafturi.

Un model de vitrină prăjituri cu rafturi este o structură simplă, ușor de utilizat, cu iluminare pe bază de leduri și tăvi din oțel inoxidabil pentru așezarea produselor. De ce din oțel inoxidabil? Pentru că este un material folosit pe scară largă în materie de dotări HoReCa din cauză că oferă durabilitate, dar și o mare ușurință în igienizare.

Pe de altă parte, o vitrină frigorifică pentru prăjituri și alte dulciuri fără rafturi, este construită în același mod, doar aspectul său este diferit. De regulă în ea se așează torturi și alte tipuri de prăjituri spectaculoase, cu unul sau mai multe etaje.

Există de asemenea, atât vitrine prăjituri cu geamuri realizate din sticlă dreaptă, cât și curbată. În funcție de amenajarea interioară a unității de cofetărie se poate face alegerea cea mai bună.

Intră pe tcromania.com să vezi oferta de vitrine prăjituri de acolo și să alegi ce se potrivește ca dotare modernă pentru unitatea ta! 

Cele mai citite articole