Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna tabla magnetica?

0
1690

Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna tabla magnetica?

Lumea corporatiilor s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, intrucat o gama larga de servicii este deservita cu ajutorul programelor online, asa cum sunt, de exemplu, sistemele ERP. Pentru ca totul sa se desfasoare cat mai eficient in cadrul multinationalelor, liderii de echipa trebuie sa organizeze frecvent sedinte cu angajatii pe care ii gestioneaza, astfel incat sa le ofere training-urile necesare, dar si cele mai noi informatii din cadrul firmei. De aceea, este foarte important ca in fiecare sala de sedinte sa existe cel putin o tabla magnetica. Este vorba despre un obiect eficient, practic si simplu de folosit, dar care trebuie ales cu multa grija, in baza a cateva elemente importante!

Dimensiune

Unul dintre cele mai importante elemente pe care indivizii trebuie sa il aiba in vedere este dimensiunea tablei magnetice. Aceasta trebuie aleasa in functie de cat de spatioasa este incaperea in care urmeaza sa fie montata. De exemplu, daca sala de sedinte unde este necesara tabla este una generoasa din punct de vedere al intinderii, atunci este indicat ca utilizatorii sa aleaga un model cat mai mare, pentru ca informatiile pe care le scriu aici sa fie vizibile chiar si pentru cei din spatele incaperii.

Suprafata de scriere

Suprafata de scriere este si ea esentiala. Este vorba despre zona utilizata pentru redactarea informatiilor. In general, pe suprafata de scriere se aplica un email, care trebuie sa fie cat mai gros, pentru ca durata de viata, dar si rezistenta tablei sa fie mai mare. Specialistii sustin ca grosimea emailului poate varia intre 0,10 mm si pana la 0,27 mm.

Cele mai citite articole

Tabla magnetica in functie de interiorul acesteia

Un alt detaliu foarte important la care trebuie sa se gandeasca cei care vor sa cumpere o tabla magnetica este interiorul acestia. De exemplu, dispozitivele pot avea la interior carton suprapus din mai multe straturi ori polistiren. Mai exista si table care sunt realizate din MDF, un placaj de calitate, extrem de rezistent, dar si modele care au in interior carton tip fagure care, pe langa faptul ca este rezistent, este si foarte usor.

Calitatea finisajelor

Nu in ultimul rand, utilizatorii trebuie sa studieze si finisajele. Este vorba despre modul in care sunt realizate imbinarile, sistemele de prindere sau prezenta ori absenta unei folii de protectie peste tablele magnetice. In acelasi timp, calitatea ambalajului folosit pentru impachetarea dispozitivelor pana la livrare contribuie la calitatea tablelor si felul in care pot fi ele utilizate pe termen lung. Ideal este ca ambalajele sa fie realizate din folie, carton simplu, polistiren sau carton ondulat.

Toti cei care isi doresc sa tina sedinte eficiente si rapide in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea trebuie sa tina cont de aspectele mentionate anterior, astfel incat sa poata face o investitie excelenta pe termen lung. Este dovedit faptul ca angajatii inteleg mult mai bine lucrurile care le sunt explicate atunci cand informatiile sunt insotite si de o parte vizuala!

Cele mai citite articole