Promotie anvelope iarna 2021

0
1453

Unele mașini nu au navigație, iar altele, de exemplu, un al doilea rând de scaune. Cu toate acestea, toate mașinile au anvelope care le țin pe drum și oferă o călătorie confortabilă și sigură . Selecția și îngrijirea anvelopelor nu trebuie subestimate, așa că ai pregătită următoarea prezentare generală, unde vei fi ajutat să alegi anvelopele potrivite pentru mașina  ta și vei fi sfătuit când să schimbi modul de depozitare a acestora și, în plus, îți vor fi oferite multe alte sfaturi.

Informații despre anvelopele de vară

Apariția verii înseamnă, de asemenea, trecerea la anvelopele de vară. Din păcate, există încă cei care subestimează alegerea anvelopelor de vară și chiar se practică și utilizarea anvelopelor de iarnă. În același timp, anvelopele sunt singura conexiune între tine și drum și siguranța ta și restul persoanelor din interiorul autovehiculului depind de ele. 

Anvelopele de vară sunt fabricate dintr-un compus special care rezistă temperaturilor ridicate de vară și se descurcă perfect cu ploile de vară. Spre deosebire de anvelopele de iarnă, anvelopele de vară nu sunt impuse de lege. Poți (și ar trebui) să le folosești în perioada 31 martie – 1 noiembrie. Comparativ cu anvelopele de iarnă, datorită lor, vei reduce consumul vehiculului și distanța de frânare cu până la 20%. 

Ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă

Cele mai citite articole

Anvelopele de iarnă de calitate vor face față și unei cantități bogate de zăpadă și te vor ajuta să ajungi la cabana ta și să conduci în siguranță în timpul iernii. au un model special conceput, care îți va oferi sprijin în condiții proaste, chiar și atunci când conduci pe zăpadă, gheață și îngheț. 

Amestecul de anvelope de vară este special conceput pentru a rezista la temperaturi ridicate, iar anvelopele de iarnă sunt exact opuse. Chiar și la temperaturi de îngheț, această anvelopă rămâne moale și flexibilă . Anvelopele de iarnă sunt obligatorii de la 1 noiembrie până la 31 octombrie dacă există un strat continuu de zăpadă, glazură sau gheață pe drum.  

De asemenea este important să verifici care este data producerii anvelopelor, de aceea, este recomandat să îți îndrepți atenția spre anvelope iarna DOT 2021, dar, în afară de achiziție, trebuie să ții cont și de păstrarea anvelopelor de la un sezon la altul. 

Cum se păstrează anvelopele?

Vara ai cauciucuri de iarna acasă și iarna pe cele de vara. Dacă nu dorești să plătești pentru depozitarea anvelopelor undeva în serviciul de anvelope, poți depozita anvelopele acasă . Cu toate acestea, ar trebui să respecți anumite reguli pentru a preveni deteriorarea anvelopelor, deoarece această perioadă este foarte importantă pentru starea și capacitatea lor de performanță. Când depozitezi o anvelopă, ar trebui să te gândești nu numai la locul în care le vei păstra de fapt, ci și la plasarea sau poziționarea acestora. 

Cele mai citite articole