Programul de afiliere Quickmobile.ro – un element cu valoare adaugata pentru un Black Friday reusit!

0
1238

Pentru foarte mulți dintre noi Black Friday înseamnă un eveniment comercial în care magazinele online și nu numai (afirmăm că tot mai multe magazine fizice au preluat și ele în ultimii ani), oferă discount-uri uimitoare, experiențe de cumpărare diferite și prețuri cu adevărat atractive la fel și fel de produse care mai de care mai interesante. În esență, pentru clienți, asta probabil înseamnă componenta principală a unui eveniment de comerț Black Friday care să fie reușit. An de an brandurile și retailerii au încercat să aducă valoare adăugată acestui eveniment din luna noiembrie. Oamenii de strategie și marketing dar și companiile de studii de piață s-au focusat extrem de mult pe felul în care pot contribui mai mult la experiențele de cumpărare și relația clienților cu brandul. Astfel (în urma unui amplu research) au apărut idei ca programul de afiliere Quickmobile.ro, dedicat tuturor pasionaților de tehnologie și nu numai. Programul de afiliere își propune să se facă cunoscut în această perioadă și să aducă beneficii cât mai multor afiliați și cumpărători de Black Friday 2021 la Quickmobile. Evenimentul va avea loc anul acesta vineri, pe 12 noiembrie, când marii retaileri și-au propus să creeze o experienta de o totală anvergură în ceea ce privește comerțul online și nu numai. În plus, e oarecum de la sine înțeles faptul că situația pandemică a făcut ca multe business-uri să își reorienteze strategiile, focusându-și business planurile pe mediul online, mediu de altfel primitor dar extrem de competitiv.

black friday

Hai și  tu în programul de afiliere al Quickmobile.ro

De la bun început (într-o notă extrem de prietenoasă) afirmăm că programul de afiliere Quickmobile își propune și crede într-o colaborare de tipul win-win. Principalele avantaje constau în achiziții de produse cu extra-reduceri pentru toți prietenii tăi dar și pentru cei care te urmăresc pe rețelele sociale ale momentului. Astfel faptul că ai beneficii la toate produsele, indiferent de campaniile de pe site nu va mai fi un secret pentru nimeni, Quickmobile garantând și câștigul din comision pentru afiliați atunci când o comandă este finalizată (și nereturnata) de către prietenii și urmăritorii tăi. Astfel, cuvântul de ordine al acestui Black Friday la Quickmobile.ro, este A_F_I_L_I_E_R_E! Mai multe detalii și beneficii vor fi descoperite cu siguranță pe parcurs. Nu trebuie să ai un site sau un blog de smart tech, nici să fii influencer sau să nu poți trăi fără să deții un gadget din categoria Flagship. Afilierea este pentru toți aceia care au descoperit ca tehnologia face lucrurile mai simple și mai interesante.

Cele mai citite articole

black friday

Vineri, 12 Noiembrie, ziua cu cele mai mari reduceri din anul 2021!

Fii pe fază și urmărește noutățile celor de la Quickmobile.ro. Pe lângă programul de afiliere despre care ți-am tot vorbit se pregătesc reduceri și discount-uri de până la 70% la toate produsele. Capacitățile și infrastructura logistică sunt și de această dată un atu pentru cei de la Quickmobile.ro, motiv pentru care toate comenzile promit să fie livrate în cel mai scurt timp posibil. Cu o așa ofertă, clar va fi un Black Friday reușit. 

Timpul este limitat așa că stai cu ochii pe produsele tale preferate și devino între timp, afiliat Quickmobile.ro

Cele mai citite articole