Plaja Russalka, Bulgaria: Aproape, Frumoasa si…Ieftina

0
2091

Cand spunem Bulgaria s-ar putea sa strambi din nas. Daca pronuntam cuvantul „plaja” s-ar putea sa iti revii un pic. Mai ales daca iti spunem niste cuvinte magice: plaja ascunsa de ochii lumii!

Are nume de poveste si este aproape inexistenta. E oarecum rupta de lume si nu te astepta sa fie pe Ape primul loc in topul destinatiilor turistice. Mai mult sat de vacanta decat statiune, Rusalka a devenit una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Bulgaria.

Plaja din Rusalka – Golfuri cu priveliste

Cele mai citite articole

E mai mult sat de vacanta decat statiune, fiind la A325 km de Bucuresti si 50 km de Vama Veche. E amplasata intr-o zona care s-ar putea sa iti taie respiratia si sa te faca sa uiti momentan de Tenerife: zona stancoasa, in interiorul unui parc natural de pasari. In ofertele de cazare pentru Rusalka nu veti intalni hoteluri pretentioase, ci doar vile si bungalow-uri, orientate cu fata spre mare.

Chiar daca o mare parte dintre pasarile care fascinau prin spectacolul de culori oferit a disparut odata cu popularea zonei, farmecul zonei nu e de dat la o parte. Mai ales daca nu esti calcat pe bataturi tot timpul de hoarde de turisti. Nu oricine se baga la un relief stancos si greu de parcurs.

Insa cele cateva golfuri unde exista nisip impresioneaza prin priveliste. Si intimitatea pe care o ofera. Apa e clara, curata si ofera turistilor posibilitatea de a practica numeroase sporturi de apa. Gen scufundari, windsurf, ski-jet sau yahting.

Ce poti face la plaja in Russalka

Cei care doresc sa combine linistea cu explorarea, pot merge in excursii oferite de ghizii locali la Kamen Briag – mal stancos, renumit pentru pesteri si recifuri. Sau la Yailata aE zona ce beneficiaza de un relief stancos si 40 de pesteri cu intrari rectangulare nenaturale …
Citeste in continuare aici

Cele mai citite articole