Modelul IVECO Eurocargo: top inovații în materie de confort

0
1273

Modelul IVECO Eurocargo: top inovații în materie de confort

Noile modele Iveco Eurocargo se disting prin calitate, eficiență și adaptabilitate la nevoile clienților. Pentru deplasări urbane sau drumuri lungi, aceste autoutilitare IVECO sunt alegerea ideală. Dimensiunile și caracteristicile lor le recomandă, fiind ușor manevrabile, versatile și comod de condus. Confortul în cabină este unul din cele mai importante criterii pentru șoferii care utilizează aceste autovehicule în scop comercial.

IVECO Eurocargo este unul din vehiculele recomandate de Auto Schunn, partener autorizat Mercedes -Benz. În reprezentanțele sale din Sibiu, Timișoara, Arad, Deva sau Suceava, poți opta pentru cele mai noi modele Iveco, dacă ai nevoie de o soluție de transport urban modern și rapid. 

Acest model de la Iveco este special creat pentru transport urban de marfă, făcând față cu brio la traseele aglomerate din marile orașe. Manevrabil cu ușurință, camionul de la IVECO este astăzi considerat unul din cele mai performante autoutilitare. Fiecare misiune de transport este o provocare îndeplinită cu succes : livrări și curierat, cu opriri dese,  încărcare de mărfuri containerizate, etc. Drumurile lungi nu mai sunt azi sarcini dificile. Relaxarea la volan este o realitate atunci când conduci noul Eurocargo de la IVECO.

O cabină confortabilă, concepută eficient

Confortul șoferului este asigurat în primul rând de calitatea cabinei.  Ergonomia și eficientizarea spațiului conduc la performanță și fiabilitate. Noile modele Eurocargo de la Iveco sunt dotate cu cabine moderne, care beneficiază de inovații în materie de confort. Comenzi pe volan, controlul elementelor de conectivitate, al climatizării, a sistemului de iluminat, sunt mai ușor de gestionat din cabina noului Iveco Eurocargo. Fiecare dotare din cabină este concepută ergonomic. Climatizarea, instalația de iluminare sau de sonorizare, sunt poziționate pentru a fi accesate de către șofer în cel mai simplu mod.

Spațiile de depozitare sunt gândite atent, pentru a găsi pentru fiecare obiect locul potrivit. Compartimentele pentru depozitarea documentelor sau a altor obiecte sunt poziționate eficient. Cabina are chiar și cuier situate pe peretele din spate. Consola central este prevăzută cu suporturi pentru 2 sticle, are și priză de 12 V pentru a -ți încărca telefonul mobil.

Un business mereu  în mișcare

În biroul mobil conceput pentru mișcare se poate depozita tableta sau laptopul. Există iluminare, spații mici de depozitare și conectoare USB, care transformă acest loc într-un spațiu comod unde ești mereu conectat la tot ce e nou. Încărcarea dispozitivelor mobile este facilă iar accesul la informație este instantaneu.

Designul interior al cabinei este realizat din materiale de calitate. Fiecare camionetă de la Iveco are scaune tapițate, acoperită cu material rezistent la uzură.

Scaunul cu suspensie pneumatică oferă șoferului un nivel de confort sporit. Centura de siguranță este nelipsită, așa cum are nevoie orice autovehicul de transport. Sistemul de climatizare este creat pentru a oferi încălzire a cabinei, inclusive a scaunelor, în caz de vreme rece. Pentru caniculă, ventilația asigură confort și recirculare eficientă a aerului.  Cabina noului Iveco Eurocargo este concepută de specialiști pentru a oferi eficiență și acces rapid la fiecare din dotările vehiculului. Interiorul camionetei este un exemplu ideal de optimizare și ergonomie a spațiului.

Perfect gândit pentru misiuni de transport variate, noul IVECO Eurocargo oferă șoferului acces facil în cabină. Dotat cu planșă  de bord liniară și  având cabina cu dimensiuni compacte,  șoferul poate părăsi în caz de urgență camioneta, atât prin partea dreaptă, cât și prin partea stângă.

Preocuparea pentru confort a generat toate aceste dotări suplimentare, care au transformat autovehiculul de la IVECO într-un instrument de transport modern, eficient și sigur. Condusul e o adevărată plăcere iar călătoriile lungi și misiunile cele mai complicate sunt azi la îndemână, grație modului revoluționar de concepție a cabinei acestui vehicul de transport. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole