Lanturi antiderapante RUD

0
1923

Lanturi antiderapante RUD

Conditiile meteo se pot schimba foarte repede in timpul iernii. Ele sunt de multe ori dificile si pot cauza multe probleme daca nu esti echipat corespunzator. Masina are nevoie de ajutor din toate punctele de vedere, pornind de la cauciucuri, si terminand cu prezenta unor lanturi antiderapante. Poti sa gasesti anvelope Sibiu si lanturi antiderapante RUD, gama larga de produse te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru tine si siguranta ta in timpul condusului. Iata cateva informatii pe care trebuie sa le cunosti:

De ce sunt importante lanturile antiderapante

Prezenta unor lanturi antiderapante poate fi semnificativa in conditii de zapada sau gheata. Ele iti asigura masina in deplasare. Lanturile iti stabilizeaza masina si te ajuta sa poti inainta in anumite conditii meteo mai dificile. Desigur ca este bine sa reduci viteza si sa fii precaut, insa prezenta unor lanturi poate face diferenta intre a ramane blocat pe sosea si a inainta in momente grele pentru soferi.
Care sunt caracteristicile lor?

Lanturile sunt construite din materiale de calitate, care sa poata sa fie rezistente pentru conditiile meteo dificile. Ele au anumite marimi, si de cele mai multe ori se muleaza perfect pentru dimensiunile cauciucului respectiv. Sunt construite cu un model care sa permita o distributie cat mai buna a lantului pe suprafata anvelopei. Astfel se asigura o tractiune corecta pentru o distanta mare. Lanturile sunt realizate astfel incat sa poata sa fie montate usor atunci cand este necesar. Este bine sa stii sa le montezi oricand, sa inveti modul in care se ataseaza, pentru a fi in siguranta pe sosea.

Care este legislatia in ceea ce priveste purtarea lanturilor antiderapante?

Cele mai citite articole

In orice tara exista anumite reglementari in ceea ce priveste condusul in timpul iernii. Conditiile nefavorabile din aceasta perioada a anului sunt marcate si de nevoi specifice de protectie. De aceea este important de stiut ca in perioadele dificile sau pe anumite portiuni de drum, lanturile antiderapante sunt obligatorii. Exista state in care lanturile sunt o prezenta permanenta si fara ele nu ai cum sa circuli deloc.

De ce este important sa respecti regula de a avea la tine lanturile antiderapante iarna?

Lanturile antiderapante te pot salva oricand de la o situatie dificila. Astfel, este important sa alegi sa ai lanturi de calitate RUD la tine. Ele pot sa constituie  diferenta dintre a ramane blocat pe o sosea inzapezita, pe viscol, sau a ajunge la destinatia ta in completa siguranta. De aceea sunt recomandate lanturile permanent. Ele pot sa fie depozitate cu tine si le poti monta daca observi ca vremea se va schimba. Lanturile iarna sunt obligatorii pentru un condus corect pe zapada foarte mare.

 

 

Cele mai citite articole