IVECO Daily 4×4: off-roader-ul dintre camioanele ușoare

0
1199

Modelul Iveco Daily 4×4 este un vehicul utilitar cu șasiu solid și suspensii rezistente, destinat unor sarcini dificile de transport.

Fie că alegi versiunea șasiu sau cea furgon, Iveco Daily 4×4 este un camion ușor, perfect pentru a străbate trasee complicate, pe carosabil asfaltat sau mixt.

Dacă ai decis că afacerea ta de transport are nevoie de o flotă de autoutilitare de calitate, poți consulta lista de oferte Mercedes-Benz & Iveco pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Cele mai noi modele de autoutilitare, inclusiv modele de la Iveco de camionete ușoare sau furgoane Daily, le găsești în showroom-urile Auto Schunn.

Motorizarea modelelor șasiu sau furgon cu o putere 280 de 180 CP, la un motor de 3l, permite abordarea cu succes a oricăror misiuni de transport.

Iveco Daily 4×4 este dotat cu un motor cu emisii EURO 6-D, specific condițiilor grele de transport.

Dotările de excepție ale noului Iveco Daily 4×4

Autoutilitarele Iveco Daily 4 x 4 comercializate cu o gamă variată de dotări pentru a fi utilizate în regim off road: bare de protecție, click pentru tracțiune, plug de zăpadă sau troliu.

Cele mai citite articole

Există de asemenea disponibile platforme de încărcare, pentru a oferi o funcționalitate ridicată a acestui tip de autovehicul de transport. Datorită prizei de putere generate de cutia intermediară de viteze şi celor 4 tipuri de timonerii de frână, autoutilitara Daily 4×4 este disponibilă pentru o gamă variată de misiuni, putându-i se atașa un simplu pat rabatabil dar și un plug de zăpadă sau o platformă de tractare.

Autoutilitarele Iveco Daily 4 x 4  beneficiază de raporturi de transmisie dublă reduse fiind disponibile în 12 trepte de viteză cu transmisie manuală și 16 trepte de viteză cu transmisie Hi-Matic. Urcarea pantelor nu mai este o provocare pentru Iveco 4 x 4, în condiții de confort și siguranță deplină.

Șasiul are un cadru special proiectat pentru o capacitate de încărcare mărită de până la 5000 kg pe spate iar puntea din față are suspensii independente. bara de protecție frontală este fabricată din oțel din 3 piese iar sistemul de frânare are discuri cu program special ESP.

Inovațiile tehnice susținute de autovehiculele Daily 4 x 4 sunt gândite pentru a mări robustețea, performanța și fiabilitatea acestui vehicul de transport.

Noua gamă de furgoane Daily 4×4 poate suporta încărcături de 5.5 – 7tone, dar și volume mari de mărfuri cu valori între 9 și 18 metri cubi,  pentru modelele off-road cu roți simple sau între 16 şi 18 metri cubi pentru modelele cu roți duble.

Autovehiculele utilitare Daily 4×4 sunt apreciate pentru modul în care satisfac cerințele clienților în ceea ce privește performanța pe drumuri lungi și rezistența la uzură.

Numeroase companii de transport au în componența flotelor auto mai multe utilitare 4X4 de la Iveco, fiind capabile să rezolve cele mai multe cerințe din activitatea comercială de transport de marfă.

Adaptabilitatea acestor modele robuste, siguranța la volan, dotările tehnice de excepție, recomandă camionetele 4X4 de la Iveco.

Cele mai citite articole

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!