Împrumuturi de pe mobil

0
1820

Mai mult ca sigur că nu îți lipsește din buzunar în fiecare zi când pleci de acasă. La fel de important precum buletinul. Iar dacă ții cont de faptul că o combinație între cele două îți oferă posibilitatea de a lua bani cu împrumut, cum ți s-ar părea acest lucru?

Creditul prin telefon – bani la purtător în orice moment al zilei!

Frumusețea deținerii unui telefon mobil de ultimă generație nu derivă numai din beneficiile de conectare și interacțiune online. Ci și din faptul că poți lua credite direct de pe acesta:

  • Aplici pentru împrumuturi online de oriunde ești – nu trebuie să mergi la creditor pentru a obține banii. Intri de pe telefon pe site, completezi formularul, soliciți banii (sume de până la 4000 Lei, pentru maxim 45-60 zile) și efectuezi toate operațiunile de pe telefon (trimiți acte, semnezi contractul și primești banii);
  • Poți folosi telefonul pentru a solicita ajutor în cazul în care nu poți completa în mod corespunzător formularul de aplicare;
  • Vei primi SMS-ul de confirmare a obținerii creditului pe telefon, acesta urmând a fi folosit și pentru notificările din partea creditorului (pentru plata ratelor, informații despre noi împrumuturi, promoții, discount-uri, etc.);
  • Poți trimite solicitări de re-scadențare, rambursare anticipată sau solicitare de noi credite – îți poți gestiona totul foarte ușor de pe telefon, având un cont pe site-ul creditorului sau chiar din aplicația acestuia pentru mobil (acolo unde există).

Practic, telefonul tău îți permite să dispui de un instrument util în multiple împrejurări. Iar faptul că poți obține bani împrumut din utilizarea acestuia, înseamnă un mega avantaj pe care îl ai la dispoziție în orice moment al zilei.

Cele mai citite articole

Cum poți lua un împrumut cu telefonul?

Este la fel de simplu ca orice alt credit din spectrul celor nebancare:

  • Prezinți dovada identității tale;
  • Trimiți un număr minim de documente, alături de cartea de identitate (extras de cont și adeverință de salariu ori de pe un document cu relevanță fiscală asupra veniturilor tale).

Sunt acceptate pozele făcute cu telefonul pentru cartea de identitate, de exemplu, așa că îți poți folosi mobilul și în acest sens. Deținerea unui cont la creditor te scutește de solicitarea actelor pentru următorul împrumut. Folosește-te din plin de portabilitatea oferită de telefonul tău și beneficiază de maximul de avantaje pentru a obține împrumuturi cât mai lejer!

 

Sursă: crediterapide24.ro

Cele mai citite articole