Împrumut prin telefon – simplu și ușor de obținut!

0
1713

Telefonul mobil este unul dintre obiectele care te însoțește peste tot. Ceea ce înseamnă că ori de câte ori ai nevoie de bani, poți să îi obții la fel de ușor ca de pe computer sau dacă ai merge la creditor. Dat fiind faptul că accesarea unui împrumut prin această modalitate este la fel de rapidă precum obținerea aprobării, poți spune că ai “bani la purtător”.

Cine oferă credit la telefon?

Orice creditor IFN care are în oferta sa acest tip de împrumut.

Cine poate solicita împrumuturi prin telefon?

Dacă ai împlinit vârsta legală de 18 ani, atunci ești eligibil pentru un astfel de credit. Desigur, nu toți împrumutătorii oferă banii de la această vârstă (unii au ridicat plafonul până la 19/20/21 de ani ori, în anumite cazuri, până la 22 de ani).

Cum procedezi pentru a primi bani printr-un credit pe telefon?

Cele mai citite articole

Îți utilizezi instrumentul atât de vital pentru orice persoană modernă – telefonul:

  • Contactezi telefonic serviciul de asistență al companiei creditoare în vedere completării cererii;
  • Poți complet formularul de aplicare și online, de pe telefon ori din aplicația mobile dedicată, a creditorului (dacă există);
  • Le indici celor de la serviciul de suport clienți datele tale, pentru a te putea verifica în sistemul ANAF;
  • Primești confirmarea de aprobare, iar banii îți sunt virați în contul indicat de tine.

Este posibil să optezi și pentru plata în numerar, caz în care vei primi banii la domiciliu ori la poștă. Ideal ar fi să alegi varianta plății pe card ori în cont, fiindcă poți gestiona de pe telefon plățile în vederea cărora ai accesat acest împrumut.

Când este recomandat un împrumut prin telefon?

În situațiile urgente, în lipsă de alte surse de finanțare și atunci când îți dorești să îți consolidezi istoricul de creditare. Este esențial să te împrumuturi numai în caz de necesitate și doar atunci când ai un disponibil financiar pe termen îndelungat.

Sursă: http://online-imprumuturi.ro/

 

Cele mai citite articole