HP lanseaza o noua gama de dispozitive handheld inovatoare

0
2214

HP isi consolideaza pozitia de furnizor de servicii mobile si de continut prin lansarea unei noi game de dispozitive handheld HP iPAQ si incheierea unei aliante cu furnizorul american de servicii wireless T-Mobile Inc., care asigura extinderea utilizarii dispozitivelor iPAQ pe piata in ascensiune a comunicatiilor de date si voce convergente.

iPAQ-urile permit tuturor accesul wireless la continut si servicii digitale, cum sunt datele corporative, imprimarea wireless, descarcarea de muzica si streaming-ul video printr-o varietate de servicii mobile existente si in curs de dezvoltare. „Aceasta noua linie de iPAQ-uri stabileste standardul de evaluare pentru toate celelalte dispozitive mobile si include varful de lance iPAQ h6300, care beneficiaza integral de avantajele serviciilor digitale bogate wireless”, afirma Alex Gruzen, prim-vicepresedinte si director general al grupului HP Mobile Computing Global Business.

Cele mai citite articole

HP a incheiat un parteneriat cu T-Mobile USA pentru a oferi o experienta mobila imbunatatita prin conectarea cu usurinta a dispozitivului iPAQ inovator la reteaua nationala wireless GSM/GPRS de voce si date de mare viteza, T-Mobile, precum si prin serviciul T-Mobile HotSpot Wi-Fi Internet. Disponibil in exclusivitate prin T-Mobile, dispozitivul HP iPAQ Pocket PC h6315 este primul handheld din industrie care ofera trei tipuri de conexiuni wireless integrate: GSM/GPRS, Wi-Fi si Bluetooth.

Pentru asigurarea accesului imbunatatit si administrabil la datele corporative, e-mail si internet, h6315 include o facilitate inovatoare care realizeaza conectarea automata la cea mai rapida retea disponibila si comutarea automata la o retea alternativa in cazul in care nu mai este functionala conexiunea initiala.

Cele mai citite articole