Detectoare camere pentru integritatea ta

0
1352

Odata cu dezvoltarea tehnicilor de supraveghere, tot la fel de mult s-au imbunatatit si detectoarele de camera. Au fost dezvoltate dispozitive speciale pentru a descoperi camerele si dispozitivele de interceptare. 

Dispozitivele actuale sunt capabile sa capteze atat camere cu fir, cat si fara fir, indiferent daca sunt pornite sau nu. Disponibile la preturi rezonabile, poti cumpara detectoare camere din magazinul online smtsol.ro. In mod legal, ele protejeaza, de asemenea, scurgerile de informatii.

Smtsol.ro ofera atat solutii profesionale pentru servicii, cat si solutii mai simple pentru omul obisnuit. Posibilitatile acestui tip de dispozitiv sunt enorme, cu tehnologia laser, putand detecta chiar camerele care nu sunt conectate la surse de energie, precum si localizarea dispozitivelor analogice si digitale. 

Directionarea unor game largi de frecventa, permite detectarea tuturor dispozitivelor care trimit date si, astfel, si a dispozitivelor de interceptare. Indicatorii de putere a-i semnalului incorporat vizeaza pozitia camerei si iti permit sa identifici exact unde se afla. Acest tip de detector de camera este usor de utilizat si de incredere.

Gaseste camere spion ascunse cu detector de lentile 

Detectoarele de camera, gasesc camerele de supraveghere ascunse, indiferent daca difuzeaza prin aer sau doar stocheaza materiale video. LED-urile rosii emit o lumina care este reflectata de lentila camerei. Pot descoperi chiar si cele mai mici lentile. 

Cele mai citite articole

Pentru a reduce reflexiile irelevante, priveste cu un ochi prin filtrul de sticla cu infrarosu, astfel incat sa poata fi vazuta doar reflexia de la obiectivul camerei. Cu frecvente diferite de palpaire, detectorul lentilei camerei te ajuta sa detectezi camerele spion din zona ta.

Operarea detectorului camerei este foarte usoara, camerele camuflate pot fi urmarite indiferent daca dispozitivele spion sunt pornite sau nu. Cu detectoare camera poti detecta dispozitive ascunse pe rafturi, in diverse aparate si alte zone ale unei camera. Daca suspectezi ca ai dispozitive spion ascunse, cumpara un detector camera. Reflexia obiectivului va dezvalui supravegherea video camuflat.

Protejeaza-te eficient de toate camerele ascunse

Acest detector detecteaza dispozitivele cu si fara transmisie radio. Crezi ca intimitatea ta este in siguranta? In zilele noastre, oricine poate cumpara si instala o camera camuflata sau un microfon spion fara sa stii. 

Poti fi monitorizat in vacanta, in hotel, in birou, in toalete publice, dar poti fi monitorizat chiar si in casa ta. Cum te aperi de ea? Cu detectoare camere. In multe cazuri, camerele ascunse nu sunt hardware specializate costisitoare. Datorita design-urilor din ce in ce mai mici, aceste camere pot fi ascunse in ceasuri, alarme de fum si alte obiecte. 

Camerele spion pot fi plasate neobservate, de asemenea, in jucarii, pixuri si alte dispozitive. Daca banuiesti ca ai o camera spion ascunsa, ai nevoie de detectoare camera. Prin urmare, poti alege un astfel de dispozitiv din magazinul online smtsol.ro. 

Cele mai citite articole