De ce sa alegi cosmeticele si produsele de machiaj coreene?

0
1181
cosmeticele si produsele de machiaj coreene

Atat femeile, cat si barbatii tin la aspectul lor si pot deveni mai frumosi prin produsele cosmetice. In unele tari, aceasta ingrijire este adusa la rangul de ritual, tari precum Corea de Sud. In societatea traditionala coreeana, machiajul a fost definit ca ingrijire nu numai pentru scopuri externe, ci si interne.

 

Iar cosmeticele sunt axate pe sanatate, de unde intelegm si folosirea semnificativa a ingredientelor naturale. A avea o piele frumoasa era un semn de modestie si sanatate buna. Pe vremuri, fetele din clasa de mijloc foloseau o cantitate mica de machiaj natural si usor, spre deosebire de alte parti ale Asiei, cum ar fi Japonia si China. Cu tipul de machiaj corean se putea distinge diferenta de clasa populatiei: muncitori, printesa sau macelar etc.

 

De ce devin atat de importante produsele cosmetice coreene? Pentru inceput, ingredientele naturale au fost folosite de mult timp in culturile asiatice, dar au ramas relativ necunoscute publicului larg in cultura occidentala.

 

Acum sa aruncam o privire mai atenta la motivul pentru care ar fi interesant sa apelam la cosmeticele coreene. K-beauty ar putea fi rezumat in doar cateva cuvinte: inovatie, calitate si eficienta, ingrediente naturale, ambalaje atractive, pret accesibil.

 

– Inovatie si noi tehnologii

 

Este bine cunoscut faptul ca femeile coreene sunt exigente si atente cand vine vorba de ingrijirea pielii. Aceasta explica reinnoirea perpetua a gamelor si formulelor. Companiile investesc constant in cercetare si dezvoltare pentru a crea noi formule eficiente si produse unice care sa satisfaca aceasta piata foarte pretentioasa. Coreea de Sud ocupa locul 2 in lume in ceea ce priveste investitiile in cercetare si dezvoltare dupa Germania si tara a devenit tara numarul 1 in materie de cosmetice. Se estimeaza ca tehnologia coreeana de ingrijire a pielii este cu 12 pana la 14 ani inaintea celei din Statele Unite. 

 

In cea mai mare parte, K-beauty a existat in viata noastra de zi cu zi de mult timp fara sa stim asta. Exista o serie de inovatii de ingrijire a pielii utilizate in intreaga lume si care provin din Coreea de Sud, cum ar fi crema BB si CC si asa mai departe.

 

– Calitate si eficienta

 

Filosofia din spatele cosmeticelor coreene se concentreaza pe tratarea pielii de la radacina problemei, cu scopul final de a obtine o piele fara cusur in timp.

 

Cele mai citite articole

Datorita standardelor ridicate de frumusete ale femeilor din Coreea de Sud atunci cand folosesc produse cosmetice, companiile de infrumusetare sunt nevoite sa respecte aceste cerinte si sa produca produse de calitate si eficiente cu ingrediente de inalta calitate.

 

– Ingrediente naturale

 

Utilizarea ingredientelor naturale in Coreea de Sud are o istorie bogata care dateaza din timpuri preistorice. Aceasta traditie se reflecta in utilizarea semnificativa a ingredientelor care confera pielii o senzatie de lejeritate. De la miere si propolis, castraveti, cereale, carbune, Centellas asiatica pana la ingrediente mai neobisnuite precum oua, ceai verde, aloe vera, ginseng si melc. Produsele coreene prefera ingredientele naturale in loc de substantele chimice dure si alergenii. De fapt, cosmeticele coreene sunt, in general, mai naturale decat majoritatea produselor cosmetice puse in vanzare in Occident.  

 

– Produse accesibile

 

Produsele de infrumusetare coreene au un raport calitate-pret excelent. Datorita cererii mari, concurenta dintre companiile de frumusete din Coreea de Sud este extrem de mare. Pentru a satisface nevoile clientilor, exista o mare rivalitate intre marcile de frumusete, ceea ce duce la productia constanta de produse de inalta calitate la preturi accesibile.  Industriasii occidentali folosesc know-how-ul venit in special din Coreea de Sud. Industria cosmetica a inteles ca aceasta tara investeste enorm in cercetare si marea concurenta dintre noile case de cosmetice este nemiloasa. Exista rivalitati enorme, care le imping sa se autodepaseasca si sa ofere zi de zi produse inovatoare de foarte buna calitate.

 

Este evident ca nu totul este perfect in acest mediu si trebuie sa fii vigilent, informat si informat. Ingredientele naturale nu inseamna neaparat ca cineva va fi imun la o reactie nedorita. De aceea este important sa inveti despre ingrediente si sa le testezi. Ca orice persoans, nu suntem imuni la alergii.

 

In sfarsit, aceasta lume nu este, din pacate, imuna la contrafacere, ceea ce nu ar trebui sa ne surprinda pentru ca un produs atractiv, care se intalneste cu succesul publicului, starneste pofta ademenitoare a profitului. Stim cu totii ce inseamna o crema contrafacuta si, mai ales, cat de periculoasa poate fi. De aceea, este foarte important sa aflam despre produse, ingrediente si provenienta lor. Acesta ramane cel mai bun mod de a nu fi dezamagit si de a profita de beneficiile pe care ni le pot aduce cosmeticele coreene.

 

Daca doresti produse cosmetice si de machiaj de calitate, alege produsel coreene de la my-k.ro. Magazinul iti pune la dispozitie o gama intreaga de produse de frumusete, pentru fata, piele si pentru par. Toate acestea sunt testate si iti ofera garantia unor rezultate bune in materie de frumustete.

Coreea de Sud este un taram in cre frumusetea joaca un rol important. Femeile si barbatii din aceasta tara pun mare pret pe frumusete si modul in care isi arata calitatile fizice. Cu totii invidiem pielea de protelan, alba, a femeilor coreene si asiatice in general. Aceasta piele este rezultatul folosirii unor produse de calitate si unor ritualuri bine stabilite si practicate cu rigurozitate. Alege sa le aplici si tu cu produsele potrivite.

 

In speranta ca lumea K-beauty va avea mai putine secrete pentru tine, te asteptam pe site-ul magazinului my-k.ro.

Cele mai citite articole

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!