De ce să alegi anvelopele de vară Nexen?

0
1419

De ce să alegi anvelopele de vară Nexen?

Succesul anvelopelor Nexen se bazează pe un pilon destul de simplu. Producătorul coreean de anvelope demonstrează că prețul mic nu șterge nici avansul tehnologic, nici proprietățile corecte ale anvelopei. Modelele de anvelope ale companiei sunt din ce în ce mai alese de șoferii din Europa dintr-un motiv în plus: oferta este în creștere rapidă, iar majoritatea modelelor sunt dedicate performanțelor foarte bune. Iar Nexen este și sponsorul oficial al echipelor de fotbal Manchester City și AC Milan.

Nexen – cauciucuri deja montate în fabrici

Istoria Nexen este plină de fapte interesante. Pentru că, deși marca există din 1942, anvelopele coreene au apărut oficial în Europa pentru prima dată în 2008. Puțin peste un deceniu nu este prea mult timp pe piața auto. Cu toate acestea, asta nu l-a oprit pe Nexen. Producătorul se poate lăuda deja cu un succes uriaș, iar acest lucru poate fi exprimat prin două fapte de bază. În primul rând, compania a înființat o fabrică în Cehia. Construcția sa a început în 2015 și arată un singur lucru – o cerere uriașă de produse pe piața europeană.

În al doilea rând, Nexen este în prezent unul dintre cei mai aleși furnizori de anvelope vară. Produsele cu sigla mărcii coreene sunt instalate în principal în mașinile din segmente populare, inclusiv Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Renault Clio, Seat Ibiza, Volkswagen Caddy, Skoda Superb, Fiat 500, Renault Megane, Dacia Lodgy, Fiat Pacific Tipo, Chrysler, Skoda Fabia, Fiat 500L, Daci Dokker sau Renault Twingo. Dar modelele premium? Și aici încep să stabilească recorduri coreenii. Un bun exemplu este Porsche Cayenne!

Statisticile demonstrează, de asemenea, amploarea succesului mărcii Nexen.  Compania se poate lăuda acum cu o prezență într-un total de 120 de țări din întreaga lume, vânzările anuale de anvelope Nexen ale companiei doar în Coreea depășind suma de 600 de milioane de dolari! O poziție stabilă de dezvoltare încurajează brandul să dezvolte noi inovații. De exemplu, în 2005, coreenii au patentat cauciucul nanocompozit silicat. Iar inovația este calea cea mai scurtă către premii și distincții.

Anvelopele auto Nexen au apărut în  testele independente majore din Europa. Important este că în fiecare dintre teste, anvelopele coreene și-au apărat tehnologia și s-au bucurat de o evaluare bună.

O serie de modele interesante de anvelope de vară Nexen

Compania Nexen dedică mult spațiu în oferta sa unor cauciucuri vară premium de înaltă performanță. Și un bun exemplu este modelul N`blue HD Plus. Deși anvelopele provin din clasa de mijloc, acestea oferă rezultate excelente înscrise în eticheta europeană. Într-o situație în care șoferul alege cea mai populară dimensiune din Europa, 205/55 R16, el se va putea bucura de clasa B premiată atât pentru eficiența consumului de combustibil, cât și pentru performanța pe teren umed. Sunetul de rulare a fost evaluat la 70 dB.

Banda de rulare este un element foarte dezvoltat al anvelopei Nexen N`blue HD Plus. Când l-au dezvoltat, inginerii au avut mai multe obiective – să reducă susceptibilitatea la acvaplanare, să îmbunătățească stabilitatea pe suprafețe uscate și să mărească precizia conducerii în viraj. Patru caneluri longitudinale sunt responsabile pentru scurgerea apei de sub anvelopă. Rezistența la derapare este garantată de tăieturi transversale, un bloc lateral întărit blochează literalmente anvelopa într-un colț, în timp ce nervurile mai largi din mijlocul benzii de rulare îmbunătățesc stabilitatea la conducere pe asfalt fierbinte.

În prezent, marca Nexen are multe păreri favorabile, iar produsele care ies din liniile de producție ale companiei se caracterizează prin rezistență și calitate ridicată datorită faptului că sunt supuse unor teste riguroase de calitate. Te interesează modelele acestei companii? Verifică pe janta.ro, unde sunt disponibile toate modelele de la Nexen într-o gamă largă de dimensiuni.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole