De ce barbatii platesc pentru sex?

0
1391

De ce barbatii platesc pentru sex?

De prea multe ori vorbim despre sex ca un simplu act fizic. Dar, desigur, sexul poate fi mult mai mult decat atat. In contextul unui parteneriat consensual, sexul poate fi un mod de a experimenta apropierea si conexiunea, un mod de a exprima dragostea si afectiunea, un mod de a intra intr-o parte mai senzuala si mai jucausa a noastra, si poate chiar o modalitate de a scapa de probleme si stresul vietii pentru cateva clipe. Dar sa vorbim si despre sexul platit si vom intelege de ce tot mai multe persoane ajung la escorte Bucuresti.

Studii pe baza acestui subiect

Intr-un nou studiu tocmai publicat in Jurnalul de cercetare sexuala , dr. Huysamen de la Universitatea din Cape Town a intervievat 43 de barbati  care locuiau in Africa de Sud si care platisera pentru sex. Participantii aveau intre 22 si 67 de ani. 

Putin peste jumatate au fost identificati ca albi, 13 identificati ca indieni, trei identificati ca negri si un participant identificat ca „colorat”. Interviurile au avut loc in una din cele trei modalitati: fata in fata, apeluri video si mesagerie instantanee. Interviurile au inclus o serie de intrebari deschise despre povestile si experientele participantilor la plata pentru sex.

Aproximativ un sfert dintre barbatii din acest studiu au indicat ca prima data cand au platit pentru sex a fost si prima lor intalnire sexuala. In acest sens, ei plateau pentru sex ca mijloc de a-si pierde virginitatea.

Cele mai citite articole

Acesti barbati au avut tendinta de a descrie ca au fost virgini ca fiind ceva negativ sau jenant. Fie ca erau in adolescenta tarzie, fie ca aveau varsta de douazeci de ani, acesti barbati au spus ca simt ca sunt prea batrani pentru a fi virgini si ca vor sa scape de acest lucru.

Acesti barbati au descris ca se simt timizi si nervosi atunci cand vorbesc sau se apropie de femei „in viata reala”. Ei au spus ca sexul platit le-a oferit un spatiu in care sa-si poata depasi nesigurantele si stima de sine scazuta si sa – si ocoleasca stangacia in abordarea femeilor, putand totusi sa-si piarda virginitatea.

Unii barbati din acest studiu au descris ca au avut o presiune imensa la intalniri, in care prima intalnire sexuala s-a simtit ca o performanta care ar putea fie sa faca lucrurile mai serioase, fie sa incheie cu totul o relatie.

Acesti barbati au descris teama ca, daca o femeie nu a vrut sa-i vada din nou dupa ce au facut sex, a fost interpretata ca fiind rezultatul unei performante sexuale slabe. In acest sens, sexul in primele etape ale unei relatii era plin de potentialul respingerii, iar sexul platit a facut lucrurile mai usoare si mai relaxate.

Cele mai citite articole