Corpuri de iluminat pentru un living ca in reviste

0
1891

Sufrageria este camera in care ne primim oaspetii, este si camera unde ne relaxam uitandu-ne la tv, ascultand muzica, unde ne jucam cu cei mici. Asa ca e si normal sa avem o lumina cat mai buna in living, data de corpuri de iluminat moderne si eficiente energetic.

Pentru un living ca in reviste nu trebuie sa investim foarte mult, dar trebuie sa o facem intr-un mod inteligent. Inainte de a cumpara orice corpuri de iluminat ne vom uita la impartirea sa, daca avem si o zona de dinning, ca la britanici, americani, o zona pentru lucru sau e o sufragerie obisnuita.

Cand stii ce fel de living ai poti sa te ocupi si de iluminatul sau. Vei incepe cu lustre de calitate, pozitionate in partea centrala, cu un numar limitat de brate, cat mai simple, pentru a nu incarca inutil spatiul. Lustrele simple, cu un bec, pentru birou sunt suficiente, iar pentru dinning se pot comanda lustre cu doua sau trei becuri. In living poate sa fie pus foarte bine si un candelabru, dar acesta ocupa prea mult spatiu si e doar pentru locuinte mari, case in special, la bloc nu prea poti pune candelabre decat daca ai un apartament foarte mare si ceva mai inalt.

Cele mai citite articole

Lustra se completeaza perfect cu lampadarul de interior, se potriveste perfect langa canapele, intre canapele si fotolii, poate avea si rol decorativ. Pe birou putem pune o veioza pentru lumina mai buna cand lucram, poate fi o lampa de birou sau una in stil lampadar, depinde doar de gusturile noastre si de stilul adoptat.

Cand ai lista cu toate corpurile de iluminat pentru living poti incepe si cautarile. O prima oprire va fi Eglo Romania, magazin online cu o oferta bogata de corpuri de iluminat de calitate superioara, corpuri de iluminat inteligente sau profesionsite, corpuri de iluminat de interior din materiale rezistente si cu eficienta energetica mare.

Egloromania.ro selecteaza de fiecare data cele mai utile corpuri de iluminat, preturile sunt accesibile, livrarile rapide, stocurile se actualizeaza in permanenta. Pe site-ul oficial veti avea mereu surse de iluminat si corpuri de la producatorul de top Grupul EGLO Austria, lichidarile de stoc va asteapta pentru preturi si mai bune si oferte de nerefuzat la majoritatea corpurilor de iluminat numai bune pentru living.

Cele mai citite articole