Considerente cheie atunci cand cumparati un microfon spion

0
1409

Cel mai bun mod de a face o alegere inteligenta atunci cand cautati microfoane spion este sa va puneti cateva intrebari pentru a clarifica ceea ce va doriti si pentru ce aveti nevoie. La urma urmei, cu exceptia cazului in care este un cadou pentru altcineva, acesta va fi folosit de dvs.si nimeni nu stie ce ar trebui sa cumparati mai bine decat dvs.

De ce cumparati unul?

Ati dat buzna prin cateva cautari Google pentru a ajunge aici sau aveti un scop real pentru noua dvs. pofta de a va cumpara niste microfoanne spion? Aceste instrumente tehnice inteligente au multe utilizari si a decide care este scopul lor pentru dvs. este crucial. Aceasta intrebare a fost plasata mai intai, deoarece raspunsul de aici va va ajuta sa raspundeti la urmatoarele cateva intrebari.

Studentii si profesionistii le folosesc foarte mult prin a tine pasul cu ceea ce le-a lipsit in cadrul intalnirilor sau pentru a-si analiza performanta in prezentari si interviuri. Acestea pot fi foarte bune pentru  cei care fac vlogging si, de asemenea, excelent la surprinderea sotilor si sotiilor care inseala.

Cat de multa stocare aveti nevoie?

Cele mai citite articole

Cantitatea de stocare de care aveti nevoie ar trebui sa fie o consideratie cruciala inainte de a intra intr-o serie de cumparaturi la un retailer online. Aceste microfoane spion pot varia in functie de numarul de ore audio pe care le pot tine la un moment dat. Daca le folositi doar pentru a aborda un proiect mic, atunci nu ar trebui sa fie o problema prea mare.

Ce gama audio aveti nevoie?

Utilizarea dorita pentru aceste microfoane spion ar trebui sa raspunda imediat la aceasta intrebare. Daca sunteti un student sau un om de afaceri care participa la prelegeri in sali mari sau conferinte in centre cu capacitati mari, atunci veti avea nevoie de un microfon spion care sa surprinda audio de la distante mari.

Aveti nevoie de o caracteristica de reducere a zgomotului?

In situatiile in care va aflati in locuri mari si microfonul dvs. trebuie sa se lupte cu zgomotul de fundal, poate fi necesar sa va asigurati ca acesta poate avea grija de acest aspect. Acest lucru este valabil si daca intentionati sa inregistrati in secret in aer liber sau in perioadele aglomerate ale zilei.

Cat de importanta este discretia?

Seful sau profesorul va permite sa inregistrati intalnirile si seminariile lor? Daca o fac, atunci este posibil sa nu aveti nevoie de microfonul spion pentru a fi atat de discret. Cu toate acestea, unii oameni nu doresc sa fie inregistrati. In acest caz, va trebui sa obtineti unul despre care nimeni nu ar sti niciodata ca era de fapt un microfon spion.

Cele mai citite articole