Cele mai bune soluții de la Herlitz pentru organizarea spațiului de lucru 

0
180

Organizarea eficientă a spațiului de lucru îți poate aduce un plus de productivitate și confort. Iată care sunt cele mai bune soluții oferite de Herlitz, un brand de încredere în domeniul papetăriei, ce oferă o gamă diversificată de produse de înaltă calitate! Află cum poți eficientiza biroul de acasă, de la școală sau serviciu! 

Bibliorafturi 

Pentru organizarea eficientă, păstrarea în siguranță și într-un mod estetic a documentelor, alege bibliorafturi de calitate superioară. Gama de produse maX.file de la Herlitz este produsă în Germania și are o garanție de 10 ani. Descoperă câteva dintre motivele pentru care acestea reprezintă o achiziție inteligentă:

  • au un mecanism de închidere/deschidere special patentat, pe bază de pârghie și cu mâner cauciucat;
  • mecanismul de foarte bună calitate nu doar că este ușor de deschis și de închis, ci este și extrem de rezistent și de durabil;
  • pentru a garanta calitatea bibliorafturilor maX.file, acestea au fost supuse la mai multe teste; spre exemplu, mecanismul a fost închis și deschis de 5000 de ori, fără să întâmpine dificultăți sau defecțiuni;
  • puterea de închidere a mecanismului este foarte mare, iar acesta este capabil să rămână pe poziție chiar și când este ținut în aer doar de inele;
  • bibliorafturile maX.file de la Herlitz trec cu bio și de testul de cădere de la 72 de centimetri (înălțimea obișnuită a unui birou), fiind încărcate cu 3,5 kilograme;
  • aceste produse sunt confecționate in carton laminat rigid, certificat FSC Mix (Forest Stewardship Council); astfel, ai garanția că lemnul din care sunt fabricate bibliorafturile provine din păduri exploatate în mod responsabil și sustenabil.

Dacă optezi pentru bibliorafturi de calitate mai slabă, mecanismele simple cu inele se vor deschide tot timpul sau nu se închid bine și vei pierde foile. Totodată, acestea sunt greu de deschis și de închis, ceea ce poate fi dureros pentru degetele tale.

Utilizarea bibliorafturilor de la Herlitz aduce numeroase avantaje în organizarea spațiului de lucru. Acestea îți permit să păstrezi documentele într-un mod ordonat și accesibil. De asemenea, oferă o protecție adecvată pentru foi, prevenind deteriorarea sau deformarea lor. Mai mult, mecanisme patentate de deschidere și închidere facilitează accesul rapid și ușor la documentele necesare.

Mape, plicuri și dosare 

Herlitz oferă o varietate de dimensiuni și culori pentru mape, plicuri și dosare, astfel încât să poți găsi produsele potrivite nevoilor și preferințelor tale. De asemenea, acestea sunt realizate din materiale de calitate superioară, care asigură durabilitate și rezistență în timp. Design-ul ergonomic și funcțional al acestor produse facilitează organizarea și accesul rapid la documente. 

Cele mai citite articole

Contribuie la protejarea planetei prin achiziționarea mapelor din seria GREENline, realizate din carton reciclat! Acestea îmbină sustenabilitatea și designul aparte și elegant, pentru a promova responsabilitatea față de mediu.

Utilizarea mapelor, plicurilor și dosarelor Herlitz contribuie la crearea unui spațiu de lucru ordonat și eficient, unde informațiile sunt ușor de găsit și de gestionat.

Suporturi pentru dosare 

Suporturile pentru dosare de la Herlitz sunt soluții practice și eficiente pentru organizarea documentelor în birou. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, precum plasticul reciclat și cartonul ondulat, ceea ce le conferă rezistență și durabilitate în timp.

Aceste produse sunt disponibile într-o varietate de modele și culori. Spre exemplu, suporturile Ladylike cu motive colorate și elegante au fost create special pentru organizarea spațiului de la muncă, școală sau de acasă, într-un mod modern și feminin.

Herlitz oferă o varietate de soluții pentru organizarea spațiului de lucru, de la bibliorafturi și mape la suporturi pentru dosare. Fiecare produs este conceput pentru a te ajuta să îți păstrezi biroul ordonat și eficient.

Sursă foto: Herlitz

Cele mai citite articole