Ce cadouri se oferă la botez?

0
1530

În prezent, tradiția se asociază cu modernismul, iar botezul este finalizat cu o petrecere, aceasta fiind primul eveniment din viața copilului. Acest tip de eveniment merită sărbătorit cu întreaga familie și cu prietenii apropiați, în vederea petrecerii unor clipe frumoase și de neuitat.

Botezul are o semnificație specială, fiind considerat încă din cele mai vechi timpuri un ritual cu o încărcătură aparte, fiind un puternic simbol religios. Acesta este un eveniment deosebit, cu o încărcătură emoțională mare atât pentru părinți, nași, bunici, dar și pentru toți participanții la eveniment. Prin intermediul acestei ocazii, toți prezenți la eveniment dovedesc părinților aprecierea și recunoștința prin oferirea unui cadou care să aibă utilitate dar, totodată să fie și cu o semnificație diferită.

Fiind o ocazie specială, cadoul de botez trebuie să fie deosebit și practic. De cele mai multe ori suntem în impas și ne adresăm nouă înșine foarte multe întrebări de tipul “O să placă cadoul?”, “O să îi fie folositor?” sau  “Mă încadrez în buget?”. Dar cu puțin efort reușim, în cele din urmă să facem cea mai bună alegere.

În rândurile următoare se regăsesc informații utile despre cele mai potrivite cadouri care se pot oferi la acest eveniment special și anume botezul.

Cadourile acordate cu ocazia acestui eveniment sunt mereu deosebite, acestea reprezentând gândurile bune pentru familia nouă.

Cele mai citite articole

Se găsesc numeroase opțiuni de cadouri pentru botez, dar trebuie să ne orientăm către un cadou practic, deosebit și cu o semnificație aparte atât pentru bebeluș, cât și pentru părinți. Ca de fiecare dată când suntem investiți să ne ocupăm de achiziția unui cadou trebuie să avem în vedere aspecte precum bugetul, preferințele părinților și genul bebelușului. În funcție de aceste criterii, vom alege cadoul potrivit pentru acest eveniment. Putem apela la cadouri tradiționale și practice sau la cele cu simbolistică religioasă.

Cadourile de botez nu sunt condiționate de un buget ridicat, ci țin mai mult de perspectiva simbolică sau funcțională. Ideale sunt cadourile pe care părinții le vor păstra o perioadă îndelungată, de care și cel mic se va bucura de ele.

Conform tradiției, nașii oferă cele mai deosebite cadouri bebelușului cum sunt bijuteriile din aur, iar membrii familiei aleg cadouri practice, potrivite celui mic. Printre cele mai des întâlnite cadouri de botez practice oferite de rude regăsim:

  • Hăinuțe;
  • Jucării;
  • Seturi de baie;
  • Premergătoare;
  • Leagăn;
  • Alte obiecte cu utilitate.

De cele mai multe ori, invitații oferă cadouri simbolice și memorabile care să le aducă aminte părinților de acest eveniment special. Aceste cadouri pot fi: albume și rame foto, set pieptene și perie argintate; bijuterii gravate, cărți de povești; etc.

Pentru a oferi un cadou inedit de botez, Werbo îți oferă numeroase soluții potrivite tuturor cerințelor tale. Regăsești numeroase opțiuni de cadouri inspiraționale, utile atât părinților, cât și copiilor.

Botezul fiind o ocazie specială, este important să găsești ceva autentic și memorabil. Cu acest mic ajutor, cu siguranță vei face cea mai bună alegere și vei reuși să aduci zâmbete și sentimente pozitive părinților.

Cele mai citite articole

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!