Cadouri cu care să-ți surprinzi prietenii de sărbători! Inspirația vine de la FineStore!

0
764

Ce bucurie poate fi mai mare de sărbători decât să ai alături toți membrii familiei și prietenii dragi? Poate doar să oferi și să primești cadourile de la Moș Crăciun! Dacă tocmai ți-ai dat seama că pentru amicii tăi de-o viață, sacul Moșului este încă gol, nu intra în panică! Pe FineStore găsești nenumărate surse de inspirație de sărbători prin care să le arăți cât de mult îi apreciezi, fără să-ți faci gaură în buget!

O altă veste bună este că livrarea se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate, și este chiar gratuită pentru comenzi ce depășesc 199 de lei, iar posibilitatea de retur a fost extinsă la 45 de zile! În plus, specialiștii celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și lămuriri privind cele mai potrivite alegeri pentru un cadou perfect.

Mii de produse originale la prețuri bune, pe FineStore  

Cele mai citite articole

Informații detaliate despre fiecare produs în parte vei găsi oricum și pe FineStore.ro. Printre miile de produse 100% originale care fac parte din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, vei descoperi astfel povestea a peste 100 de modele de coșuri cadou, care conțin băuturi fine, dar și delicii rafinate, alături de acccesorii practice, dar și detalii despre originea și secretele bine păstrate ale diverselor tipuri de licori fine, de la șampanie, vin, vodkă, rom, gin, whisky, tequila coniac și până la băuturi tradiționale care dau și mai multă savoare întâlnirilor de sărbătoare atunci când sunt primite în dar! 

Anul acesta, FineStore te ajută să dai startul petrecerilor de sărbători alături de prietenii tăi de o viață într-un mod inedit! Astfel, cu Jägermeister le poți dărui celor care îți oferă sprijinul lor necondiționat o experiență autentică de sărbători, pe care să o țină minte toată viața! Tot ce trebuie să faci este să alegi maxim patru nume pe care dorești să le inscripționezi pe sticlă (unul din ele poate fi al tău) și să le notezi în câmpul dedicat comentariilor când dai comanda pe  site. Fiecare sticlă comandată îți va aduce cadou și 2 pahare de shot și 3 ghirlande Jägermeister, în limita stocului disponibil. Va trebui însă să te grăbești și să adaugi rapid produsul  în coșul de cumpărături, căci disponibil la comandă, motiv pentru care termenului de livrare obișnuit i se adaugă 2-4 zile lucrătoare. 

Iar dacă tot ai ajuns pe FineStore.ro, îți poți face și ție un cadou de sărbători, fie că alegi una dintre licorile preferate sau ai de gând să încerci senzații noi! Ai nenumătara branduri de renume din care poți selecta licori pe gustul tău: de la whisky, precum J&B, Kamiki, Nucky Thompson, vinuri românești sau străine, precum Bruno Vespa, Foss Marai sau Masi, diverse tipuri de rom, precum AH Riise, Matusalem, Dictador sau Havana Club, coniac franțuzesc, precum Frapin, brandy, precum Vecchia Romagna, dar și vodkă pură, ca Au Vodka sau Mont Blanc, de exemplu. Te poți gândi  și la cei care îți vor trece pragul de sărbători, iar, dacă printre ei se numără doamne rafinate, poți opta și pentru lichioruri cremoase, precum Mozart, Shanky’s Whip ori Tequila Rose, ori ginuri fructate precum June by G’Vine. Și amatorii de tequila își vor găsi băutura preferată pe FineStore.ro, sortimentele Padre Azul sau Clase Azul fiind și ele prezente în oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România. Iar la final, îți propune să arunci o privire și la șampania nelipsită din pahare pe 31 decembrie, Gosset fiind o alegere elegantă pentru această noapte specială! Iar dacă preferi prosecco, Canevel  merită și el degustat de sărbători! 

Cele mai citite articole