Black Friday continua! De Sfantul Andrei, cadourile inspirate vin de la FIneStore.ro

0
1201

Blacky Friday continua la FineStore.ro pana la sfarsitul lunii noiembrie cu reduceri de pret la peste 3.000 de produse. Reducerile consistente sunt binevenite pentru a marca asa cum se cuvine momentele festive care se apropie cu pasi repezi. Profita de reducerile de Black Friday de la FineStore.ro si ofera-le celor apropiati cadouri inspirate de Sfantul Andrei!

Oferta de Black Friday a celui mai mare magazin de bauturi alcoolice include reduceri considerabile pentru toate categoriile de bauturi alcoolice: de la cele traditionale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin, coniac si pana la vin spumant sau sampanie.

Printre brandurile de renume se regasesc: Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul si Frapin.

Oferte pentru toate gusturile si bugetele 

Ofertele de Black Friday de la FineStore.ro se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, indiferent de preferintele in materie de bauturi alcoolice sau de bugete. Reprezinta, totodata, si ocazia perfecta pentru a le face celor apropiati un cadou deosebit, mai ales daca isi vor serba ziua onomastica de Sfantul Andrei. Un dar pe care orice sarbatorit il va aprecia este o sticla de vin spumant. Puteti opta pentru sortimentele Canavel sau, poate, Schlumberger. 

Cele mai citite articole

Pentru doamne, o sticla din gama Cosmopolitan Diva, caracterizata de arome fructate, florale sau usor vanilate, este alegerea perfecta. 

aca vinul se afla printre preferintele de anul acesta, oferta FineStore.ro este variata si in ceea ce priveste aceasta categorie de bauturi. 

In oferta celui mai mare magazin de bauturi alcoolice se regasesc soiuri de vinuri cu origini din toate colturile lumii, din SUA pana in Noua Zeelanda, Australia si China, dar si din Italia, Spania, Germania, Africa de sud, cat si sortimente din Romania sau Republica Moldova. Optiuni de cadouri inspirate pot fi Canasta Cream 20 ani, Dos Cortados Solera Especial 20 ani sau Jalifa Amontillado Solera Especial 30 ani. 

In situatia in care stiti ca sarbatoritii sunt amatori de rom, de whisky sau de brandy, de exemplu, sortimentele A.H. Riise, Reki sau Alfonso XO reprezinta cadouri care vor fi cu siguranta apreciate de cei care le vor primi in dar. 

O vizita pe site-ul FineStore.ro va poate inspira sa alegeti si alte bauturi care sa se potriveasca gusturilor sarbatoritilor sau chiar pentru consumul propriu. Pentru a va ajuta in alegerea cadoului potrivit, este bine sa stiti ca fiecare sortiment de bauturi alcoolice comercializat de site-ul FineStore.ro beneficiaza de o descriere amanuntita. 

De asemenea, este bine de retinut ca, pe langa reducerile considerabile, comenzile cu valoare mai mare de 199 lei beneficiaza de livrare gratuita in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. 

Cele mai citite articole