Alege florile pe care să le oferi în funcție de anotimp!

0
647

Alege florile pe care să le oferi în funcție de anotimp!

Primirea unui buchet de flori pentru un anumit eveniment, cum ar fi o zi de naștere, este un gest plăcut. Deși practica și-a pierdut fervoarea de odinioară, oferirea de flori continuă să aibă sens pentru mulți oameni.

Nimic nu se compară cu un aranjamentul floral de la o florărie adevărată din Cluj. Aici vei găsi profesioniștii adevărați care cunosc semnificația fiecărei varietăți de flori și care propun o compoziție în funcție de anotimpuri. Învață și tu să-ți alegi buchetele în funcție de anotimpuri.

Oferă flori în funcție de ciclul lor de înflorire

Iarna, vara, primăvara și toamna, găsești mereu flori înflorite. Unele soiuri sunt disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp . Pentru a oferi flori, trebuie să ții cont ciclul lor de înflorire. Florarii se aliniază calendarului pentru a compune buchetele, dar, ca și client, ai și tu datoria să știi când înfloresc anumite plante.

Compozițiile ideale pentru primăvară

În sezonul de primăvară, nu este nimic mai plăcut decât să oferi flori. Ele marchează venirea iminentă a zilelor însorite, dar și a bunei dispoziții. Daca vrei să oferi flori de sezon unei persoane dragi sau unei persoane care îți este dragă, mergi la o florarie Cluj.

În primăvară, nu există nimic mai bun decât o livrare la domiciliu sezonieră, cu bujori, de exemplu pentru a anunța sfârșitul temperaturilor răcoroase și apariția soarelui. Aceste flori sunt oferite cel mai bine între mai și iunie, când înfloresc din abundență. În acest sens, florarii sunt foarte atenți la compoziția buchetelor cu flori de primăvară. Le asamblează cu delicatețe și atenție pentru a face un cadou de calitate și personalizat.

Nu doar bujorii sunt vedetele primăverii. Un buchet compus din anemonă, lacramioare, fructe de pădure, magnolie, lalele sau floare de mac este și el foarte frumos. Aceste plante marchează nu doar sosirea primăverii, ci și începutul unui nou sezon care se anunță mai blând.

Aranjamente florale specifice pentru vară

Perioada de vară este, de asemenea, un prilej de a oferi și de a primi flori. În acest sezon, ai și o gamă largă de aranjamente florale de oferit cadou. Nu doar trandafirii sunt populari. Florile de sezon mulțumesc și cu prospețimea și originalitatea lor. Apoi poți face un buchet cu delphinium, crocosmia, hortensie, mușețel și atâtea altele.

A oferi flori vara înseamnă a oferi puțină prospețime celor dragi. Le poți pune apoi într-o vază plină cu apă pentru a-și păstra aspectul cât mai mult timp posibil. Florile pot împodobi apoi un birou, o casă sau orice spațiu interior.

Buchetele colorate și robuste toamna și iarna

Toamna și iarna sunt anotimpuri foarte plictisitoare. Le poți înfrumuseța cu flori destul de rezistente, care sunt încă plăcute ochiului. Există și înfloriri în aceste perioade ale anului. Anemona și mimoza sunt perfecte pentru alcătuirea unui buchet la florărie în toiul iernii. Aceste plante sunt suficient de rezistente pentru a rezista la frig și a încălzi inima .

Tot toamna ai la dispoziție o gamă largă de plante care înfloresc în acest anotimp. Acesta este în special cazul crizantemelor și daliilor. Acestea sunt flori care vin într-o varietate de culori pentru a crea un buchet unic pentru a face cadou celor dragi.

Fiecare anotimp are povestea lui pentru flori

Florarii pun mare accent pe limbajul florilor pentru a comunica un mesaj. Într-adevăr, specialiștii cunosc semnificația atribuită fiecărei plante. Reprezentarea lor depinde însă de sezonul lor. Chiar dacă unele soiuri sunt mai numeroase iarna, ele nu exprimă sentimente distante sau reci. Poți transmite perfect bucurie mare cu iasomie de iarnă sau trandafiri de Crăciun. Irișii sunt, de asemenea, vedete în vremuri de frig extrem. Frumusețea lor îți va lumina subtil buchetele de flori de sezon.

A trimite flori cuiva implică și trimiterea unui mesaj. Prin urmare, trebuie să înveți să citești printre flori, dar și să știi care este disponibilă în funcție de anotimpuri . Pentru a mulțumi cuiva pentru că a făcut parte din viața ta, există o floare specifică: azalea. Ai noroc, pentru că înflorește în mai multe perioade ale anului. Îl poți oferi cuiva drag primăvara, vara, dar și toamna.

Probabil ai obiceiul de a oferi trandafiri. Aceste plante mărturisesc un sentiment profund. Dragostea este cel mai apropiat lucru de ea, dar fiecare culoare de trandafir comunică un sentiment distinct . Florile de trandafir roz pal, de exemplu, semnifică o dragoste plină de tandrețe și sinceritate. Trandafirul roșu este asociat cu focul arzător al iubirii pentru a exprima adevărata pasiune. În ceea ce privește trandafirul alb, acesta este simbolul păcii, al unui nou început sau al sincerității complete. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că trandafirii înfloresc în principal primăvara. Totuși, totul depinde de locația ta.

Cere părerea unui florar  profesionist pentru a compune un buchet de flori la cea mai bună florrărie online Cluj.

Mulți florari își dezvoltă pasiunea pentru profesia lor. Au deci excelente sfaturi pentru a defini compoziția florală în functie de anotimp. Cunoștințele lor aprofundate despre lumea florilor vor fi de neprețuit în selectarea florilor pe care intenționezi să le oferi unei persoane dragi sau cuiva drag inimii tale.  

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole