3 strategii pe care ar trebui sa le urmezi atunci cand joci la pariuri

0
338

3 strategii pe care ar trebui sa le urmezi atunci cand joci la pariuri

Dacă ești pasionat de pariuri trebuie să te gândești serios la o strategie bazată pe logică și matematică. Deși multă lume are impresia că pariurile se învârt în jurul norocului, spre surprinderea tuturor, strategiile de pariere joacă un rol foarte important în această lume. Lumea pariurilor poate fi palpitantă și extrem de tentantă, dar poate fi și foarte riscantă pentru cei care nu au o strategie bine pusă la punct. Chiar și pariorii cu experiență pot avea dificultăți în găsirea și aplicarea strategiei perfecte, iar deciziile proaste pot face diferența între un bilet câștigător și unul pierzător. Din fericire, există strategii și ponturi pariuri sportive eficiente care pot ajuta la sporirea șanselor de câștig și la minimizarea pierderilor. Iată 3 dintre cele mai importante strategii de pariere pe care trebuie să le urmezi atunci când joci la pariuri. Indiferent de stadiul în care te afli ca parior, aceste strategii sunt menite să îți ofere un boost de încredere și să îți crească șansele de câștig.

Sistemul Frank Belanger

Acest sistem este dedicat pariorilor care sunt interesați de cote mai mari de 1.93 și au o rată de succes ceva mai mare. Frank Belanger este cunoscut pentru cartea sa publicată în anul 2005 numită „Bookie Buster„. În această carte sunt prezentate 22 de sisteme diferite de pariuri menite pentru a oferi un sprijin adițional pasionaților de pariuri.

Sistemul cu o eficiență ridicată se numește „Sistemul 4 Frank Belanger” care se bazează pe pariuri cu cote mai mari sau egale cu 1.93. Ideea de bază a acestei strategii constă în mărirea investiției inițiale în funcție de rata de succes a pariului. În cazul în care primul bilet este pierzător, sistemul Frank Belanger impune creșterea mizei cu x2, x3, x5, x8, x14, x23, X39 până când se obține profit. În cazul unui bilet câștigător, sistemul trebuie reluat de la început.

Sistemul 1-3-2-6

Sistemul 1-3-2-6 este o strategie populară de pariere utilizată în jocurile de noroc și uneori în pariurile sportive. În esență, această strategie implică plasarea de pariuri pe patru selecții diferite, fiecare cu o cotă minimă de 2.00. Dar, înainte de a începe să folosești această strategie, trebuie să înțelegi cum funcționează ea.

Practic, începi cu un pariu de o unitate și, dacă acesta este câștigător, vei continua cu un pariu de trei unități. Dacă și acest pariu este câștigător, vei continua cu un pariu de două unități, iar dacă și acesta este câștigător, vei continua cu un pariu de șase unități. Dacă reușești să câștigi toate cele patru pariuri, începi din nou cu un pariu de o unitate.

Cu toate acestea, este important să ții cont că pierderea unui pariu înseamnă că vei începe din nou de la început, plasând un pariu de o unitate. Prin urmare, chiar dacă pierzi un pariu, nu vei pierde mult din bugetul tău, deoarece vei paria doar o unitate la începutul ciclului.

Cele mai citite articole

Este important de reținut că această strategie nu garantează câștiguri, însă oferă șanse mai mari de câștig, dacă este utilizată cu precauție. Această strategie necesită un buget puțin mai mare din cauza necesității plasării unui număr mai mare de pariuri. O gestionare corectă a bugetului de pariere și o evaluare a riscurilor este necesară pentru o rată de succes cât mai mare utilizând această strategie.

Sistemul Outsider

Sistemul Outsider este o strategie puțin mai complicată și nu este recomandată oricui. Este nevoie de cunoștințe în domeniul calculului matematic și o înțelegere mai profundă a cotelor de pariu. Primul pas este stabilirea profitului țintă pentru următorul pariu. În funcție de ținta propusă și cota pariului pe care urmează să-l jucăm, se calculează miza. În cazul în care meciul se termină cu o înfrângere din partea echipei pe care am pariat, este necesar să ajustăm calculele realizate anterior pentru a compensa sumele pierdute cu potențialele câștiguri viitoare.

Primul pas constă în găsirea unui pariu cu o cotă de 3 și plasarea unei sume de bani. În cazul în care optăm pentru suma de 50 de lei, câștigarea acestui pariu rezultă într-un câștig de 150 de lei, însemnând un profit de 100 de lei. În cazul în care acest pariu are rezultate negative, putem continua cu pasul 2.

Pasul 2 presupune găsirea unui pariu cu o cotă de 3.5 pentru a putea atenua pierderea de 50 de lei rezultată din pariul anterior. Pentru acest lucru este necesar să pariem o sumă mai mare, adică 60 de lei, astfel vom obține un câștig de 210 lei, adică 150 de lei profit. În cazul în care nici acest pariu nu este favorabil, putem trece la pasul 3.

Pasul 3 constă în plasarea unui pariu pe un meci cu cotă 3. Scopul acestui pas este de a obține profitul propus inițial de 100 de lei plus sumele investite inițial, acestea având valoarea de 110 lei. Acest pas necesită investiția de 105 lei pe o cotă de 3, iar în cazul în care biletul este câștigător, obținem suma de 315 lei. Această sumă poate fi împărțită în:

  • 100 Lei – profitul propus inițial (pasul 1)
  • 110 Lei – suma totală investită anterior la pasul 1 și 2
  • 105 Lei – investiția necesară pentru pasul 3

Concluzie

Jocurile de noroc și pariurile sportive sunt activități care necesită noroc, însă o strategie bine pusă la punct poate crește șansele de succes, poate îmbunătăți starea de spirit și să genereze o bună sursă suplimentară de venituri. O strategie implementată corect nu garantează succesul, însă oferă un avantaj.

Este important de reținut că sumele pariate nu trebuie să depășească un procent mare din veniturile tale lunare și că nu ar trebui să pierzi controlul asupra banilor sau a timpului petrecut jucând. Există numeroase strategii care pot fi folosite pentru a îmbunătăți șansele de a câștiga, dar cele mai importante sunt educația, răbdarea și perseverența. Învățând despre sporturile la care pariezi și despre tendințele lor, poți identifica oportunități de câștig.

Cele mai citite articole